top of page
circus-11-A.jpg

Sing, Sing, Sing!

Privé zanglessen

Wil je graag je zangtalent naar een hoger niveau tillen en werken aan je eigen repertoire? Dan hebben we goed nieuws voor je!  We bieden ook privé zanglessen aan bij Theaterschool de Cast. Onze getalenteerde zangdocent Megan Roele staat klaar om je te begeleiden.

Megan is een ervaren en getalenteerde zangeres met een schat aan ervaring. We zijn ontzettend trots dat ze al vele jaren deel uitmaakt van ons docententeam. Met haar passie en expertise weet ze als geen ander hoe ze jouw zangkunsten naar nieuwe hoogten kan brengen.

Of je nu een beginner bent die de basis van zang wil leren, of een gevorderde zanger die zijn/haar vaardigheden wil verfijnen, Megan kan je helpen jouw doelen te bereiken. Samen zullen jullie werken aan techniek, ademhaling, expressie en het opbouwen van een persoonlijk repertoire.

 

Wil je meer informatie of een privé zangles boeken?

Neem dan gerust contact op met Megan via telefoonnummer 06-23538022. Ze staat klaar om al je vragen te beantwoorden en samen met jou een plan op maat te maken.

Ontdek je zangtalent, ontwikkel je stem en laat jezelf horen met de privé zanglessen bij Theaterschool de Cast. Megan kijkt ernaar uit om jouw muzikale reis te begeleiden en samen te werken aan jouw zangdromen!

achtergrond website_edited.jpg
bottom of page