top of page
Circus-04.jpg
eFotografie Monique Belier
achtergrond website_edited.jpg

Theaterles voor de allerjongsten van 6 en 7 jaar

Welkom bij onze theaterles voor de allerjongsten! In deze bruisende les van één uur per week krijgen kinderen op speelse wijze les in toneelspel en beweging.

Tijdens het spel worden ze volledig ondergedompeld in hun fantasiewereld, waarin ze zich heerlijk kunnen inleven en spelen. Daarnaast leren ze de eerste kneepjes van het acteren, zodat ze hun talent kunnen ontwikkelen.

Samen spelen, elkaar observeren en goed luisteren staan hoog in het vaandel. We willen kinderen helpen om samen te leren spelen, oog te hebben voor elkaar en naar elkaar te luisteren. Dit alles gebeurt op een speelse en interactieve manier.

Bij de sprankelende bewegingsactiviteiten nemen we de kinderen mee op een speelse dansreis vol ritme en inleving. Door middel van diverse dansoefeningen ontdekken ze hun eigen unieke lichaamstaal en expressie.

 

Maar bovenal is het belangrijkste dat we ontzettend veel plezier hebben met elkaar. We willen een omgeving creëren waarin de kinderen kunnen lachen, genieten en zichzelf kunnen zijn.

Dus kom erbij en laten we samen een avontuur beleven vol creativiteit, spelplezier en vriendschap!

Theaterles vanaf 8 t/m 21 jaar

Twee uur per week, vol actie en plezier! Bij onze theaterlessen hebben we een uitgebreid programma opgebouwd dat is afgestemd op verschillende leeftijdsgroepen.

De les bestaat uit drie boeiende onderdelen: Spel (acteren), Zang en Dans.

 

In het spelgedeelte, dat het hoofdvak vormt, leer je alle aspecten van acteren. We verkennen verschillende vormen, zoals Elementair spel, Improtheater, Spelbeleving, werken met teksten (interpretatie), Mime, Expressie en nog veel meer. Ook besteden we aandacht aan het presenteren van jezelf op het podium.

 

Bij de zanglessen leer je zowel in een ensemble als solo te zingen. We richten ons op de juiste ademhalingstechniek, zodat je vrij en vol vertrouwen kunt zingen. We werken voornamelijk met musical, cabaret en poprepertoire om te oefenen en je stem verder te ontwikkelen.

 

De danslessen zijn bedoeld om je vrij en vol zelfvertrouwen te laten bewegen. We verkennen zowel musicaldans als jazz/showdans. Het doel is om je plezier te laten ervaren in het bewegen op muziek en om je dansvaardigheden te vergroten.

 

Onze lessen zijn zorgvuldig samengesteld om een volledig theateraanbod te bieden, aangepast aan verschillende leeftijdsgroepen. We willen je de mogelijkheid geven om jezelf te ontdekken, je talenten te ontwikkelen en je passie voor theater te laten groeien.

Dus kom en sluit je aan bij onze levendige theaterlessen, waar we samen spelen, zingen en dansen. Ontdek je creativiteit, maak nieuwe vrienden en laat je verbeelding de vrije loop tijdens onze bruisende theaterlessen!

MLIN_26_De cast reclamefoto.jpg
Circus-04.jpg
bottom of page